Kukkakaaliriisi intialaisittain

Hienonna kukkakaali esim yleiskoneessa.

Pilko sipuli ja kuullota pannulla.

Lisää valkosipuli ja mausteet, anna hautua hetken.

Lisää kukkakaali ja öljyä (voita), jos tarpeen.

Hauduta 10 minuuttia.

Mausta suolalla ja pippurilla.

Reseptistä tulee n. 7 annosta ja yksi annos painaa n. 161 grammaa

Akpatu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kukkakaali 23g5.5kcal0.4g0.5g0.1g0.5g
Sipuli 5.3g1.6kcal0.1g0.3g0g0.1g
Valkosipuli 1.1g1.2kcal0.1g0.2g0g0g
Oliiviöljy 0.5g4.7kcal0g0g0.5g0g
Garam Masala (Santamaria), annos 44g0.5g1.7kcal0g0.3g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana60g29kcal1.2g2.6g1.2g1.2g
Valittu annoskoko30g15kcal0.6g1.3g0.6g0.6g
Annoskoko puolitettuna15g7kcal0.3g0.7g0.3g0.3g
Arvot/100g100g49kcal2g4.3g2g2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=411664