Rössypotut

Silppua sipuli ja kuutioi, perunat, porkkanat sekä lanttu.

Keitä kasvikset lähes kypsiksi lihaliemellä/pippurilla/voilla maustetussa vedessä ja lisää sitten keiton sekaan kuutioitu rössy.

Hauduta miedolla lämmöllä, kunnes rössy on pehmennyt.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 430 grammaa

Lurtsi90
AineksetMääräEnergiaPHRK
Veripalttu (Tapola), annos 200g3.2g7.4kcal0.4g0.6g0.5g0g
Vesi18g0kcal0g0g0g0g
Peruna, keskikokoinen 60g4.6g2.7kcal0.1g0.6g0g0g
Lanttu 1.3g0.4kcal0g0.1g0g0g
Sipuli (kuorittu)1.1g0.3kcal0g0.1g0g0g
Lihaliemikuutio pirkka 11g pala0.4g1.1kcal0.1g0g0.1g0g
Porkkana, keskikokoinen 65g1.9g0.5kcal0g0.1g0g0g
Valio voi0.3g1.9kcal0g0g0.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana61g29kcal1.2g3g1.6g0g
Valittu annoskoko30g14kcal0.6g1.5g0.8g0g
Annoskoko puolitettuna15g7kcal0.3g0.8g0.4g0g
Arvot/100g100g47kcal2g4.9g2.6g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=322484