Hiiren makaroonilaatikko

Valmistetaan kuten normaali makaroonilaatikko.

Ruokalusikallinen oliiviöljyä levitetään vuoan pohjalle.

Soijarouheen voi turvottaa ennen lisäämistä vuokaan pienessä määrässä vettä.

Raejuusto tulee makaroonilaatikon päälle juustoraasteen sijasta.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 242 grammaa

Pintamosaara
AineksetMääräEnergiaPHRK
Tumma proteiini pasta, Torino4g14kcal0.9g2.1g0.1g0.2g
Sipuli (kuorittu)2.5g0.7kcal0g0.1g0g0g
Soijarouhe, keitetty, suolaton 5g7.4kcal0.7g0.9g0g0.2g
Ruokakerma, kolme sipulia (Valio), annos 250g6.2g6.9kcal0.2g0.2g0.6g0g
Kananmuna kuoreton 2.7g3.9kcal0.3g0g0.3g0g
Pakastekasvissekoitus, herne-maissi-paprika 4.3g4.5kcal0.1g0.8g0g0.1g
Raejuusto, Milbona, Lidl5g4.5kcal0.8g0.1g0.1g0g
Basilika oliiviöljy (Rainbow), annos 100g0.4g3.1kcal0g0g0.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana60g89kcal6g8.4g3g1g
Valittu annoskoko30g45kcal3g4.2g1.5g0.5g
Annoskoko puolitettuna15g22kcal1.5g2.1g0.8g0.3g
Arvot/100g100g149kcal10g14g5g1.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=355347