Ollin kesäkeitto

Puhdista perunat ja porkkanat huolellisesti.

Pilko kasvikset, keitä suolalla maustetussa vedessä lähes kypsiksi.

Kuutioi sulatejuusto joukkoon ja anna sen sulaa - sekoita.

Lisää maito ja anna kiehahtaa.

Siirrä pois liedeltä, lisää ripaus sokeria ja päälle runsaasti persiljaa.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 431 grammaa

Peetee1
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi5.9g0kcal0g0g0g0g
Täysmaito, rasvaa 3,5 %, d-vitamiinia 1ug 5.9g3.7kcal0.2g0.3g0.2g0g
Uudet perunat keitetty9g7.1kcal0.2g1.5g0g0.1g
Porkkana, keskikokoinen 65g3g0.9kcal0g0.2g0g0.1g
Kevätsipuli 100g (Kotimainen), annos 100g2.3g0.6kcal0g0.1g0g0g
Koskenlaskija voimakas (Valio), annos 100g1.5g4.1kcal0.3g0g0.3g0g
Keräkaali, 100g2.3g0.6kcal0g0.1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana61g34kcal1.4g4.4g1g0.4g
Valittu annoskoko30g17kcal0.7g2.2g0.5g0.2g
Annoskoko puolitettuna15g9kcal0.4g1.1g0.3g0.1g
Arvot/100g100g56kcal2.3g7.3g1.7g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=300745