Pesto sei

Sulata sei. Voitele uunivuoka rypsiöljyllä ja levitä pestoa hieman pohjalle (öljyn voinee jättää pois).

Laita sei vuokaan - voit paloitella jos haluat - lisää pestoa päälle.

Kaada 1/2 dl viiniä tai muuta nestettä päälle ja laita uuniin 200 asteeseen.

Annoksia tullee 2 tai enempi :)

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 162 grammaa

Truu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Seiti, pakasteena - Findus25g18kcal4g0g0.1g0g
Rypsiöljy 0.3g2.8kcal0g0g0.3g0g
Pesto alla Genovese -con Basilico Fresco (Barilla), annos 100g1.9g10kcal0.1g0.1g1g0g
Valkoviini kuiva 3.1g2.1kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana61g64kcal8.2g0.2g2.8g0g
Valittu annoskoko30g32kcal4.1g0.1g1.4g0g
Annoskoko puolitettuna15g16kcal2.1g0.1g0.7g0g
Arvot/100g100g106kcal13.5g0.3g4.6g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=100972