Rahkalettuset (ei arvaa karpiksi)

Sekoita munat, mantelijauho, rahka, makeutusaine ja vanilliinisokeri sekaisin.

(sähkövatkaimella vatkaantuu hyvin).

Paista pannulla voin kera tai lettupannulla. 4 pientä lettua vastaa yhtä annosta.

Ohje karppausfoorumilta.

Reseptistä tulee n. 7 annosta ja yksi annos painaa n. 69 grammaa

Tottuli
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna, omega, kuoreton 13g18kcal1.6g0g1.3g0g
Maitorahka, 0,2% (Ehrmann) 250g purkki16g8.7kcal1.3g0.8g0g0g
Mantelijauho (Pirkka), annos 100g1.1g6.4kcal0.2g0.1g0.6g0g
Vanilliinisokeri, teelusikka0.3g1.2kcal0g0.3g0g0g
Canderel makeutusjauhe0.5g1.9kcal0g0.5g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana61g72kcal6.2g3.4g3.8g0g
Valittu annoskoko30g36kcal3.1g1.7g1.9g0g
Annoskoko puolitettuna15g18kcal1.6g0.9g1g0g
Arvot/100g100g119kcal10.2g5.6g6.3g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=116856