Kesäkurpitsakeitto

Laita rypsiöljy paksupohjaiseen kattilaan kuumenemaan.

Lohko kasvikset palasiksi ja laita kuumaan öljyyn.

Kääntele kasviksia aina silloin tällöin ja kun ne on vähän pehmentyneet, lisää vesi ja liemikuutiot.

Soseuta keitto ennen tarjoilua.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 388 grammaa

Hypoxiulla
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kesäkurpitsa10g1.7kcal0g0.2g0.1g0.1g
Purjosipuli 5.2g1.2kcal0.1g0.1g0g0.1g
Paprika keltainen 2g0.6kcal0g0.1g0g0g
Tomaatti 4.9g1.1kcal0g0.2g0g0.1g
Sipuli (kuorittu)1.5g0.4kcal0g0.1g0g0g
Kasvisliemikuutio, luomu (Reformi), annos 12g0.4g0.9kcal0.1g0.1g0g0g
Vesi5.9g0kcal0g0g0g0g
Rypsiöljy 0.8g7kcal0g0g0.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana61g26kcal0.4g1.6g1.8g0.6g
Valittu annoskoko31g13kcal0.2g0.8g0.9g0.3g
Annoskoko puolitettuna15g7kcal0.1g0.4g0.5g0.2g
Arvot/100g100g42kcal0.7g2.6g3g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=294665