Lihamureke

Sekoita ruokakerma ja korppujauhot kulhossa.

Anna turvota noin 5 minuuttia.

Vaihe 2
Kuori ja hienonna sipuli.

Kuullota sipuli rasvassa.

Vaihe 3
Lisää korppujauhoseokseen hieman jäähtynyt sipuli, jauheliha, muna ja mausteet: 1 tl suolaa, 1 tl oreganoa, 3/4 tl paprikajauhetta, 1/4 tl mustapippuria tai mauste- tai valkopippuria.

Sekoita tasaiseksi.

Vaihe 4
Muotoile taikina murekkeeksi uunipellille leivinpaperin päälle.

Kypsennä 200 asteessa uunin alatasolla noin 30 minuuttia.

Tarjoa lihamureke esimerkiksi sinihomejuustoperunoiden tai perunasoseen kanssa.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 194 grammaa

Anjas
AineksetMääräEnergiaPHRK
Naudan paistijauheliha, Pirkka16g26kcal3.1g0g1.6g0g
Ruokakerma, Pirkka 10%3.9g4.7kcal0.1g0.2g0.4g0g
Korppujauho (Pirkka)2g7kcal0.3g1.4g0g0.1g
Sipuli (kuorittu)5.9g1.6kcal0.1g0.3g0g0.1g
Rypsiöljy 0.5g4.8kcal0g0g0.5g0g
Kananmuna, Kokki Kultamuna 58g/kpl2.3g3.1kcal0.3g0g0.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana61g95kcal7.8g3.8g5.4g0.4g
Valittu annoskoko30g48kcal3.9g1.9g2.7g0.2g
Annoskoko puolitettuna15g24kcal2g1g1.4g0.1g
Arvot/100g100g157kcal12.9g6.3g8.9g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=370949