Lihamureke, gluteeniton

Laita astiaan fibrex, kermaviili ja vesi.

Anna seistä noin varttitunti
- Kuullota sipuli öljyssä
- sekoita kaikki ainekset astiassa hyvin
- muotoile uunipellille kostutetuilla käsillä lihamureke.

Paista 200 asteisessa uunissa 30-40 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 7 annosta ja yksi annos painaa n. 194 grammaa

Raijuli42
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, sika-nauta 16g35kcal2.7g0g2.7g0g
Kermaviili, rasvaa 10-12% 4.5g5.9kcal0.1g0.1g0.5g0g
Maustepippuri, annos 1g0.3g0kcal0g0g0g0g
Sipuli (käsittelemätön)1.8g0.5kcal0g0.1g0g0g
Suola, annos 3g0.2g0kcal0g0g0g0g
Vesi, vesijohtovesi 2.2g0kcal0g0g0g0g
Valkopippuri 0.1g0.4kcal0g0.1g0g0g
Kananmuna Luomu (Pirkka), annos 58g2.6g3.4kcal0.3g0g0.2g0g
Fibrex sokerijuurikaskuitu hiutale2.2g1.3kcal0.2g0.1g0g1.6g
Öljyt, rypsiöljy, kylmäpuristettu virgino, 13,5 g, 1 rkl0.7g5.9kcal0g0g0.7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana60g104kcal6.6g0.8g8.2g3.2g
Valittu annoskoko30g52kcal3.3g0.4g4.1g1.6g
Annoskoko puolitettuna15g26kcal1.7g0.2g2.1g0.8g
Arvot/100g100g172kcal10.9g1.3g13.6g5.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=445796