Silakkapihvit uunissa

Lado silakkafileet nahkapuoli alaspäin pellille.

Ripottele fileille suolaa ja valkopippuria.

Puolille silakkafileistä ripotellaan purjo- ja tillisilppua.

Nosta loput fileet pihvien kanneksi.

Voitele rypsiöljyllä niin saat rapean pihvin.

Pinnalle hieman korppujauhoja.

+225C 15min

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 243 grammaa

Marmariini
AineksetMääräEnergiaPHRK
Silakkafilee 21g30kcal3.3g0g1.9g0g
Rypsiöljy 1.7g15kcal0g0g1.7g0g
Purjosipuli 2.5g0.6kcal0g0.1g0g0.1g
Tilli, tuore 4.2g1.2kcal0.2g0g0g0.1g
Korppujauho 0.6g2.3kcal0.1g0.5g0g0g
Ruokasuola jodioitu 0.5g0kcal0g0g0g0g
Valkopippuri 0g0.1kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana61g98kcal7.2g1.2g7.2g0.4g
Valittu annoskoko30g49kcal3.6g0.6g3.6g0.2g
Annoskoko puolitettuna15g25kcal1.8g0.3g1.8g0.1g
Arvot/100g100g162kcal11.9g2g11.9g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=101230