Paholaisenkakku

1. Sekoita kuivat aineet keskenään.

2. Lisää piimä ja sulatettu margariini.

3. Voitele kakkuvuoka, laita uuniin 175-asteeseen n. tunniksi.

(ohjeeseen pitää laittaa myös soodaa 1 tl ja halutessaan inkivääriä 2 tl)

Reseptistä tulee n. 15 annosta ja yksi annos painaa n. 81 grammaa

Myttyinen
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vehnäjauho puolikarkea. Myllyn paras. 65 g.10g34kcal1.3g6.6g0.2g0.4g
Sokeri 4.2g17kcal0g4.2g0g0g
Piimä, rasvaton (Ingman)8.7g2.9kcal0.3g0.4g0g0g
Margariini 80%, Rainbow (Ravintoraisio oy), annos 4g3.7g27kcal0g0g3g0g
Neilikka, annos 4g0.1g0.4kcal0g0.1g0g0g
Kardemumma, jauhettu, annos 5g0.4g1.2kcal0g0.2g0g0.1g
Siirappi 3.5g11kcal0g2.6g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana61g186kcal3.2g28.2g6.4g1g
Valittu annoskoko30g93kcal1.6g14.1g3.2g0.5g
Annoskoko puolitettuna15g47kcal0.8g7.1g1.6g0.3g
Arvot/100g100g307kcal5.3g46.5g10.6g1.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=98450