Karjalanpaisti hirvestä

Pilko porkkana ja selleri ja siirrä uunipataan.

Silppua sipuli ja leikkaa hirvenliha suupaloiksi.

Ruskista pannulla öljyssä ja siirä pataan.

Lisää vettä sen verran että ainekset peittyvät.

Lisäksi suolaa, ja kokonaisia pippureita.

Paista kunnes kypsää.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 389 grammaa

Nni
AineksetMääräEnergiaPHRK
Hirvenliha 9g11kcal2g0g0.3g0g
Porkkana, keskikokoinen 65g5.1g1.4kcal0g0.3g0g0.1g
Selleri, annos 50g0.8g0.1kcal0g0g0g0g
Sipuli (kuorittu)2.7g0.7kcal0g0.1g0g0g
Vesi13g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana61g25kcal4g0.8g0.6g0.2g
Valittu annoskoko31g13kcal2g0.4g0.3g0.1g
Annoskoko puolitettuna15g6kcal1g0.2g0.2g0.1g
Arvot/100g100g42kcal6.6g1.3g1g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=164907