Broitsupihvit

Sekoita jauheliha, kermaviili, kananmunat, hienonnettu sipuli, ranskalainen sipulikeitto jauhepussi, vesi sekä korppujauhot keskenään.

Mausta hieman mustapippurilla ja suolalla.

Tee taikinasta tasainen seos.

Anna taikinan turvota n. puolen tunnin ajan.

Tämän jälkeen voit paistaa pihvit tilkassa rypsiöljyä.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 278 grammaa

Mammu84
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kariniemen kananpojan jauheliha (Kariniemi), annos 400g15g19kcal2.2g0g1.3g0g
Ranskalainen sipulikeitto (Knorr), annos 56g1g2.8kcal0.1g0.5g0.1g0.1g
Kermaviili, rasvaa 3,5 % ,vähälaktoosinen 3.7g2.3kcal0.1g0.2g0.1g0g
Korppujauho 0.9g3.3kcal0.1g0.7g0g0g
Kananmuna kuorineen punnittu3.3g4.1kcal0.4g0g0.3g0g
Vesi, vesijohtovesi 4.6g0kcal0g0g0g0g
Sipuli (kuorittu)1.8g0.5kcal0g0.1g0g0g
Rypsiöljy Kultasula (Ravintoraisio oy), annos 16g0.5g4.9kcal0g0g0.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana61g73kcal5.8g3g4.6g0.2g
Valittu annoskoko30g37kcal2.9g1.5g2.3g0.1g
Annoskoko puolitettuna15g18kcal1.5g0.8g1.2g0.1g
Arvot/100g100g120kcal9.5g4.9g7.6g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=113422