Juurespapupihvit

Laita korppujauhot turpoamaan ruokakermaan (voit käyttää myös kevytkermaa tai kasvislientä) .raasta porkkanat, palsternakka ja silppua sipuli.

Muussaa pavut esim haarukalla tasaiseksi massaksi.

Sekoita kaikki ainekset keskenään.

Mausta suolalla, valkopippurilla ja persiljalla.

Muotoile pihveiksi, tulee n.6-7 suht ohutta pihviä.

Paista öljyssä pannulla kauniin ruskeaksi tai kypsennä uunissa.

Maistuvat hyvältä perunamuussin ja kermaviilikastikkeen kanssa.

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 324 grammaa

Vittra
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kidneypapu, suolaliemessä13g14kcal1g2.3g0.1g1g
Porkkana, keskikokoinen 65g4.7g1.3kcal0g0.3g0g0.1g
Sipuli (kuorittu)2.8g0.8kcal0g0.1g0g0g
Palsternakka 3.1g2kcal0g0.4g0g0.1g
Korppujauho 1.6g5.7kcal0.2g1.2g0g0.1g
Kananmuna kuoreton 1.7g2.5kcal0.2g0g0.2g0g
Pirkka kasvisrasvasekoite 7%, 2dl purkki3.1g2.7kcal0g0.1g0.2g0g
Rypsiöljy 0.9g7.7kcal0g0g0.9g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana61g73kcal2.8g8.8g2.8g2.6g
Valittu annoskoko30g37kcal1.4g4.4g1.4g1.3g
Annoskoko puolitettuna15g18kcal0.7g2.2g0.7g0.7g
Arvot/100g100g120kcal4.6g14.5g4.6g4.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=86174