Slaavilainen tattikeitto

Tattien sijaan sopii myös tuoreen herkkusienet.

Ja jos et viitsi valmistaa sipulista ja tomaateista itse keiton pohjaa, niin valmis tomaattimurska kelpaa lähes yhtä hyvin.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 488 grammaa

Saaramaaria
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi16g0kcal0g0g0g0g
Kasvisfondi, Touch Of Taste, tiiviste (annos 1,5 rkl)0.5g0.5kcal0g0.1g0g0g
Sipuli (kuorittu)1.6g0.4kcal0g0.1g0g0g
Purjosipuli 0.8g0.2kcal0g0g0g0g
Porkkana, keskikokoinen 65g2.3g0.7kcal0g0.1g0g0.1g
Selleri, annos 50g1.6g0.2kcal0g0g0g0g
Tomaatti, tuore3.9g0.8kcal0g0.1g0g0.1g
Sieni tatti, hapero 2.3g0.6kcal0g0.1g0g0g
Suolakurkku (Sauvo), annos 100g1.6g0.2kcal0g0g0g0g
Oliiviöljy 0.3g2.8kcal0g0g0.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana61g13kcal0g1g0.6g0.4g
Valittu annoskoko31g6kcal0g0.5g0.3g0.2g
Annoskoko puolitettuna15g3kcal0g0.3g0.2g0.1g
Arvot/100g100g21kcal0g1.6g1g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=138711