Jauheliha-maissi-kesäkurpitsapaistos

Ruskistetaan jauheliha ja maustetaan maun mukaan.

Sekoitetaan pakastemaissit, kuutioitu kesäkurpitsa ja koskenlaskija-juusto keskenään
Laitetaan uunivuoan pohjalle ensin kerros jauhelihaa, siihen päälle maissiseosta, taas jauhelihaa, ja päälimäiseksi kerrokseksi maissi-kesäkurpitsaseosta.

Paistetaan uunissa parikymmentä minuuttia 200 asteessa.

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 325 grammaa

Helmilintu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan, rasvaa 17 %, paistettu ilman rasvaa 11g35kcal2.9g0g2.6g0g
Maissi jyvät 13g18kcal0.4g3.2g0.3g0.5g
Kesäkurpitsa4.7g0.8kcal0g0.1g0g0g
Koskenlaskija perinteinen (Valio), annos 83.3g2.3g6.6kcal0.4g0g0.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana61g121kcal7.4g6.6g6.8g1g
Valittu annoskoko30g61kcal3.7g3.3g3.4g0.5g
Annoskoko puolitettuna15g30kcal1.9g1.7g1.7g0.3g
Arvot/100g100g199kcal12.2g10.9g11.2g1.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=227729