Kaali-porkkanapaistos

Leikkaa porkkanat ja kaali pieniksi.

Paista porkkanoita pannulla oliiviöljyssä (2rkl) hetki, lisää kaalit.

Paista ja kääntele.

kun kaaleista nestettä haihtunut, lisää vettä ja hauduttele vähän aikaa kannen alla.

mausta.

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 325 grammaa

Merituulikki
AineksetMääräEnergiaPHRK
Keräkaali, 100g15g3.6kcal0.2g0.5g0g0.3g
Porkkana, keskikokoinen 65g8.7g2.4kcal0.1g0.5g0g0.2g
Oliiviöljy sitruuna (Rainbow), annos 10g0.4g3.1kcal0g0g0.4g0g
Suola, annos 3g0.1g0kcal0g0g0g0g
Sitruunapippuri (Santamaria), annos 1g0g0.1kcal0g0g0g0g
Vesi6.2g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana61g18kcal0.6g2g0.8g1g
Valittu annoskoko30g9kcal0.3g1g0.4g0.5g
Annoskoko puolitettuna15g5kcal0.2g0.5g0.2g0.3g
Arvot/100g100g30kcal1g3.3g1.3g1.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=304886