Creme Brulee

Erottele keltuaiset kulhoon.

Puolita vanlijatanko ja kaavi siemenet keltuaisten sekaan.

Lisää tomusokeri ja sekoita hyvin.

Siivilöi, valuta neljään vuokaan ja hyydytä uunissa vesihauteessa +190C 30min.

Jäähdytä.

Ennen tarjoilua sirottele pinnalle hienoa sokeria ja sulata puhalluslampulla.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 122 grammaa

Panze
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kerma , kuohukerma, rasvaa 35 % 19g62kcal0.4g0.6g6.6g0g
Maito, rasvaton (Valio) 200ml yksi lasillinen3.7g1.2kcal0.1g0.2g0g0g
Tomusokeri 1dl=60g3.1g13kcal0g3.1g0g0g
Keltuainen, 20g, annos 20g3.7g2.4kcal0.1g0g0.9g0g
Vaniljatanko (Keski), annos 18g1.1g3.7kcal0.1g0.6g0.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana61g163kcal1.4g9g15.2g0g
Valittu annoskoko30g82kcal0.7g4.5g7.6g0g
Annoskoko puolitettuna15g41kcal0.4g2.3g3.8g0g
Arvot/100g100g269kcal2.3g14.8g25g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=135761