Täytetyt paprikat

Kuutioi sipuli ja laita kuumalle pannulle.

Paahda muutama minuutti ja lisää jauheliha.

Ruskista ja lisää suikaloitu tai raastettu kesäkurpitsa, suikaloitu tomaatti ja mausteet (esim mustapippuri, paprikajauhe, sweet chili kastiketta 1-2 rkl, ketsuppia loraus).

Hauduta hetken aikaa.

Puolita paprikat ja ota siemenet pois.

Laita öljytylle paistinvadille.

Täytä ja laita reilusti täytettä.

Haltessasi juustoraastetta.

Paista 180C noin 45 min.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 244 grammaa

Eevamaarit
AineksetMääräEnergiaPHRK
Paprika punainen 13g3.7kcal0.1g0.6g0.1g0.2g
Jauheliha, naudan, rasvaa 17 %, paistettu ilman rasvaa 13g40kcal3.3g0g3g0g
Sipuli 0.9g0.3kcal0g0g0g0g
Kesäkurpitsa zucchini 1.9g0.3kcal0g0g0g0g
Raejuusto, Keso, maustamaton 1,5% (Arla)1.4g1kcal0.2g0g0g0g
Mustapippuri 0g0.1kcal0g0g0g0g
Tomaatti 1.2g0.3kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana61g92kcal7.2g1.2g6.2g0.4g
Valittu annoskoko30g46kcal3.6g0.6g3.1g0.2g
Annoskoko puolitettuna15g23kcal1.8g0.3g1.6g0.1g
Arvot/100g100g151kcal11.8g2g10.2g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=190490