Rahkapiirakka

POHJA

Sekoita kuivat aineet keskenään.

Lisää kerma, kananmuna ja öljyseos nopeasti sekoittaen.

Levitä taikinaseos voideltuun, pyöreään paistovuokaan (halk. 30 cm).

TÄYTE

Sekoita maitorahka, kananmuna, sokeri ja maito keskenään.

Laita taikinan päälle persikat ja kaada seosen niiden päälle.

Paistetaan n. 200 asteessa 20-30min.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 122 grammaa

Tiitukka
AineksetMääräEnergiaPHRK
Puolikarkea vehnäjauho (Eldorado), annos 65g5.7g20kcal0.8g3.9g0.1g0.2g
Leivinjauhe 0.2g0.4kcal0g0.1g0g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g0.2g0.8kcal0g0.2g0g0g
Suola, annos 3g0g0kcal0g0g0g0g
Kevytkerma5g6kcal0.2g0.2g0.5g0g
Kananmuna kuoreton 1.5g2.1kcal0.2g0g0.2g0g
Öljyt, rypsiöljy, kylmäpuristettu (Golden Star), 13.5 g, 1 rkl1.2g11kcal0g0g1.2g0g
Maitorahka, milbona (500g)6.2g4.2kcal0.8g0.2g0g0g
Kananmuna kuoreton 1.5g2.1kcal0.2g0g0.2g0g
Nestemäinen makeutusaine (cologran)0.2g0kcal0g0g0g0g
Kevytmaito hyla (Valio)2.5g1.1kcal0.1g0.1g0g0g
Persikka säilyke (Del monte), annos 100g6.2g3.4kcal0g0.8g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana61g102kcal4.6g11g4.4g0.4g
Valittu annoskoko30g51kcal2.3g5.5g2.2g0.2g
Annoskoko puolitettuna15g26kcal1.2g2.8g1.1g0.1g
Arvot/100g100g168kcal7.6g18.1g7.2g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=57276