Piimäkakku

Piimään sekoitetaan sokeri ja sulatettu rasva.

Vehnäjauhoihin sekoitetaan ruokasoodaa 3 tl ja leivinjauhetta 3 tl, ja lisätään piimä+ rasva+ sokeri seokseen.

Paistetaan uunipellillä uunin keskiosassa 200 C, kunnes kakku on kypsä.

Reseptistä tulee n. 50 annosta ja yksi annos painaa n. 61 grammaa

Hehtaari
AineksetMääräEnergiaPHRK
Piimä, rasvaton (Valio)15g4.8kcal0.5g0.7g0g0g
Sokeri 4.5g18kcal0g4.5g0g0g
Leivontamargariini, Sunnuntai vähälaktoosinen2g15kcal0g0g1.6g0g
Vehnäjauho puolikarkea 8.8g30kcal0.9g6.2g0.1g0.3g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana61g136kcal2.8g22.8g3.4g0.6g
Valittu annoskoko30g68kcal1.4g11.4g1.7g0.3g
Annoskoko puolitettuna15g34kcal0.7g5.7g0.9g0.2g
Arvot/100g100g224kcal4.6g37.5g5.6g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=76172