Parsakeitto

Kuori parsat, keitä ne kaikkien ainesten kanssa pehmeiksi.

Soseuta tehosekoittemella tasaiseksi.

Paseeraa siivilän läpi kahdesti ja tarkista maku.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 217 grammaa

Timonaattori
AineksetMääräEnergiaPHRK
Siirappi 0.7g2.1kcal0g0.5g0g0g
Ruokakerma (Flora), annos 250g5.9g3.5kcal0.1g0.3g0.2g0g
Kasvisliemikuutio 0.5g1.6kcal0g0.1g0.1g0g
Parsa 23g3.6kcal0.3g0.3g0g0.4g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana61g22kcal0.8g2.4g0.6g0.8g
Valittu annoskoko31g11kcal0.4g1.2g0.3g0.4g
Annoskoko puolitettuna15g5kcal0.2g0.6g0.2g0.2g
Arvot/100g100g35kcal1.3g3.9g1g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=175894