Thai-kana

Leikkaa kanafileet suikaleiksi ja marinoi kalakastikkeen ja valkosipulin kera 15 minuuttia.

Leikkaa sipuli suikaleiksi.

Freesaa herneitä öljyssä pari minuuttia ja lisää sipuli ja curry, anna hautua viitisen minuuttia.

Lisää kookosmaito ja kasvisliemikuutio.

Anna hautua viitisen minuuttia.

Lisää kanasuikaleet ja anna hautua kypsäksi.

Purista liemeen sitruunamehua ja tarkista suola.

Juuri ennen tarjoamista rymäytä päälle hienonnettua korianteria.

Tarjoa täysjyväriisin kanssa.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 217 grammaa

Timonaattori
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kanafilee, 2 kpl, Lidl12g14kcal2.6g0g0.4g0g
Sipuli (kuorittu)2.1g0.6kcal0g0.1g0g0g
Kalakastike (Blue dragon), annos 100g1g1.5kcal0.1g0.3g0g0g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g0.1g0.1kcal0g0g0g0g
Herne 2.8g1.9kcal0.1g0.3g0g0.1g
Kasvisliemikuutio 0.2g0.5kcal0g0g0g0g
Korianteri, tuore, annos 20g0.3g0.1kcal0g0g0g0g
Täysmehu, sitruunatäysmehu, laimentamaton 0.3g0.1kcal0g0g0g0g
Rypsiöljy 0.6g5kcal0g0g0.6g0g
Sokeri 0.1g0.3kcal0g0.1g0g0g
Kookosmaito (pirkka) (annos 400g)11g20kcal0.2g0.6g1.9g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana61g88kcal6g2.8g5.8g0.2g
Valittu annoskoko31g44kcal3g1.4g2.9g0.1g
Annoskoko puolitettuna15g22kcal1.5g0.7g1.5g0.1g
Arvot/100g100g144kcal9.8g4.6g9.5g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=176729