Kesäkurpitsa-pähkinäpaistos

Kesäkurpitsaa 2-3 kpl suikaloituna, soijarouhetta 2 dl, 1 dl punaisia linssejä, 1,2 dl hasselpähkinärouhetta, vettä 2-3 dl, kookosmaitoa 1 säilyketölkki, suolaa.

sekoita ainekset isossa uunivuoassa ja paista 175 asteessa noin 20 minuttia.

Reseptistä tulee n. 7 annosta ja yksi annos painaa n. 217 grammaa

Veraelina
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kesäkurpitsa zucchini 18g3.3kcal0.1g0.5g0.1g0.1g
Hasselpähkinä 1.6g10kcal0.2g0.1g1g0.3g
Soijarouhe, tumma (Soyappetit), annos 40g1.2g3.9kcal0.6g0.3g0g0.2g
Punainen linssi risenta 500g=6dl1.7g5.1kcal0.4g0.8g0g0.1g
Kookosmaito (Eldorado), annos 400g8g13kcal0.1g0.1g1.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana61g70kcal2.8g3.6g5g1.4g
Valittu annoskoko31g35kcal1.4g1.8g2.5g0.7g
Annoskoko puolitettuna15g18kcal0.7g0.9g1.3g0.4g
Arvot/100g100g115kcal4.6g5.9g8.2g2.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=251994