Punajuuri-jauhelihahomejuustolaatikko

Keitä riisit suolalla maustetussa vedessä noin 10 minuuttia.

Kuori punajuuret ja raasta hienolla terällä.

Ruskista jauheliha ja lisää sipulikuutiot ja anna pehmetä.

Mausta jauhelihaseos basilikalla suolalla ja pippurilla.

Sekoita punajuuriraasteen joukkoon esikeitetyt riisit vesineen.

Kaada punajuuri seosta ja jauhelihaseosta ja homejuustoa kerrokisttain vuokaan.

Sekoita maito ja munat keskenään ja kaada seos vuokaan 200 astetta tunti.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 558 grammaa

Mummumeku
AineksetMääräEnergiaPHRK
puuroriisi (keittämätön) (Risella), annos 85g0.9g3.3kcal0.1g0.7g0g0g
Vesi5.5g0kcal0g0g0g0g
Suola, annos 3g0g0kcal0g0g0g0g
Punajuuri 11g4.2kcal0.1g0.8g0g0.3g
Sipuli (kuorittu)1.1g0.3kcal0g0.1g0g0g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha4.4g7.3kcal0.8g0g0.4g0g
Basilika, tuore 0.1g0kcal0g0g0g0g
Suola, annos 3g0.1g0kcal0g0g0g0g
Kevytmaito (Valio)5.5g2.5kcal0.2g0.3g0.1g0g
Kananmuna kuoreton 1.2g1.7kcal0.2g0g0.1g0g
Sinihomejuustomuru, Pirkka 150g pss0.8g2.8kcal0.2g0g0.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana61g44kcal3.2g3.8g1.6g0.6g
Valittu annoskoko31g22kcal1.6g1.9g0.8g0.3g
Annoskoko puolitettuna15g11kcal0.8g1g0.4g0.2g
Arvot/100g100g73kcal5.2g6.2g2.6g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=309796