Ramen-keitto

Suikaloi porkkana, sienet, parsa, purjo.

Pilko valkosipuli, inkivääri, chili.

Lisää soija ja etikka, anna haihtua.

Lisää vesi ja nuudelit.

Keitä kypsiksi.

Lisää tarjoiltaessa esim. 35g katkarapuja/25g naudan lihaa/1/2 kananmuna/25g kidneypapuja.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 651 grammaa

Sallukka80
AineksetMääräEnergiaPHRK
Porkkana, keskikokoinen 65g2.3g0.7kcal0g0.1g0g0.1g
Parsakaali brokkoli 1.2g0.4kcal0.1g0g0g0g
Purjosipuli 0.6g0.1kcal0g0g0g0g
Herkkusieni 1.2g0.2kcal0g0g0g0g
Valkosipuli 0.1g0.1kcal0g0g0g0g
Inkivääri, tuore, silputtu0.1g0.1kcal0g0g0g0g
Chili paprika punainen0.1g0kcal0g0g0g0g
Soijakastike 0.4g0.2kcal0g0g0g0g
Etikka (Eldorado), annos 5g0.1g0kcal0g0g0g0g
Vesi23g0kcal0g0g0g0g
Riisinuudeli (Mama), annos 55g1.1g3.7kcal0g0.9g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana61g11kcal0.2g2g0g0.2g
Valittu annoskoko31g6kcal0.1g1g0g0.1g
Annoskoko puolitettuna15g3kcal0.1g0.5g0g0.1g
Arvot/100g100g18kcal0.3g3.3g0g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=401258