Slaavilainen kanapata

Lisäksi rouhittua valkopippuria.

Paloittele kypsä broileri pienehköiksi paloiksi.

Lisää pataan kanapalat, suikaloidut paprikat, tomaattisose, valkopippuri, murskattu valkosipuli sekä kerma.

Anna kiehahtaa.

Lisää lopuksi smetana.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 279 grammaa

Marika75
AineksetMääräEnergiaPHRK
Broilerisuikale, keskiarvo 11g13kcal2.3g0g0.4g0g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g0.2g0.2kcal0g0g0g0g
Paprika vihreä 4.6g1kcal0g0.1g0g0.1g
Paprika punainen 4.6g1.4kcal0g0.2g0g0.1g
Tomaattisose Rainbow, 200g tuubi1.9g1.6kcal0.1g0.3g0g0g
Ruokakerma Valio 5%5.5g3.3kcal0.1g0.2g0.3g0g
Smetana, Valio, hyla2.7g11kcal0.1g0.1g1.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana61g63kcal5.2g1.8g3.6g0.4g
Valittu annoskoko30g32kcal2.6g0.9g1.8g0.2g
Annoskoko puolitettuna15g16kcal1.3g0.5g0.9g0.1g
Arvot/100g100g104kcal8.6g3g5.9g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=87162