Chilinen suklaakakku

Leikkaa leivinpaperista halkaisijaltaan 22-24 cm irtopohjavuoan pohjalle sopiva pala.

Voitele vuoan reunat ja aseta pala pohjalle.

Sulata voi ja anna sen jäähtyä.

Vatkaa voin joukkoon sokeri ja munat yksi kerrallaan.

Yhdistä kuivat aineet ja lisää ne taikinaan siivilän läpi.

Sekoita taikina tasaiseksi.

Kaada taikina vuokaan ja kypsennä uunin alatasolla 20 min. Kakku saa olla sisältä hieman kostea.

Siirrä jäähtynyt kakku tarjoiluastiaan ja koristele tomusokerilla.

Tarjoa vaniljajäätelön tai -kastikkeen kera.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 98 grammaa

Ottiliana
AineksetMääräEnergiaPHRK
Voi 4.7g34kcal0.1g0g3.8g0g
Sokeri 9g38kcal0g9.3g0g0g
Kananmuna 50g(kpl)9g12kcal1g0g0.8g0g
Kaakaojauhe, sokeroimaton 1.3g4.6kcal0.2g0.1g0.3g0.4g
Vehnäjauho puolikarkea 5.1g18kcal0.5g3.6g0.1g0.2g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g0.5g1.9kcal0g0.5g0g0g
Suola, annos 3g0.1g0kcal0g0g0g0g
Chili paprika punainen0.2g0.1kcal0g0g0g0g
Tomusokeri 1dl=60g0.1g0.3kcal0g0.1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana61g217kcal3.6g27.2g10g1.2g
Valittu annoskoko31g108kcal1.8g13.6g5g0.6g
Annoskoko puolitettuna15g54kcal0.9g6.8g2.5g0.3g
Arvot/100g100g353kcal5.9g44.3g16.3g2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=125249