Katkarapupastakastike

Kuullota sipulit pannulla öljyssä.

Laita perään tomaattipyree, kerma ja sitruunamehu, kiehauta.

Paista katkaravut pannulla öljyssä ja lisää kastikkeen sekaan.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 123 grammaa

Maialine

Maialine sanoi...

On tosi rasvaista mutta ihan hirmu hyvää!

tiistai 09.06.2009 klo 22:13

AineksetMääräEnergiaPHRK
Punasipuli, kuorittu, 100g5g1.3kcal0.1g0.2g0g0.1g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g1.2g1.3kcal0.1g0.2g0g0g
Tomaattipyree (Felix), annos 10g1.2g1.4kcal0.1g0.3g0g0g
Ruokakerma, Valio Hyla 15%6.2g10kcal0.2g0.2g0.9g0g
Ruohosipuli 2.5g0.6kcal0g0g0g0.1g
Katkarapu 13g8.6kcal1.8g0g0.1g0g
Sitruunamehu, laimentamaton0.6g0.1kcal0g0g0g0g
Oliiviöljy (ekstra-neitsytoliiviöljy) (Rainbow), annos 10g1.2g11kcal0g0g1.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana61g69kcal4.6g1.8g4.4g0.4g
Valittu annoskoko30g35kcal2.3g0.9g2.2g0.2g
Annoskoko puolitettuna15g17kcal1.2g0.5g1.1g0.1g
Arvot/100g100g114kcal7.6g3g7.2g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=126850