Tanttamarin mutakakku

Sulata voi ja suklaa kulhossa mikrossa tai vesi hauteessa.

Voitele irtopohjainen vuoka.

Anna voi-suklaa seoksen jäähtyä hetken ja vatkaa kananmunat yksitellen joukkoon.

Taikina voi hetkeksi juoksettua, mutta kuohkeutuu uudelleen.

Sekoita joukkoon soijajauho tai mantelijauho.

Halutessa voi laittaa makeutusainetta.

Paista 200 asteessa 10-15 min. Tarjoile kermavaahdon kanssa.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 70 grammaa

Tanttamari
AineksetMääräEnergiaPHRK
Voi 8.8g64kcal0.1g0g7.1g0g
Kananmuna, omega, kuoreton 12g17kcal1.5g0g1.2g0g
Taloussuklaa, lidl (Fin carre), annos 200g8.8g42kcal0.6g4.6g2.4g0g
Hermesetas-jauhe0.4g1.3kcal0g0.2g0g0.2g
Soijajauho, Reformi vähärasvainen0.7g2.4kcal0.3g0.2g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana61g252kcal5g10g21.4g0.6g
Valittu annoskoko31g126kcal2.5g5g10.7g0.3g
Annoskoko puolitettuna15g63kcal1.3g2.5g5.4g0.2g
Arvot/100g100g410kcal8.1g16.3g34.9g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=175038