Pesto-lohi

Hiero lohifileen pintaan murskatut valkosipulinkynnet, sekä pestokastike.

Laita kala Look-kalapussiin.

Leikkaa pussin kulmasta pala pois, varmista, että ilma-aukko on yläkulmassa, jottei neste valu uunipellille.

Tarkista myös, ettei pussi kosketa uunin grillivastuksia.

Kypsennä kalaa 175-200 asteisessa uunissa noin puoli tuntia.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 280 grammaa

Tiitukka
AineksetMääräEnergiaPHRK
Merilohifile, norja27g46kcal4.6g0g3g0g
Valkosipuli 0.3g0.4kcal0g0.1g0g0g
Pesto alla Genovese (Sacla italia), annos 50g2.9g13kcal0.2g0.1g1.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana61g117kcal9.6g0.4g8.6g0g
Valittu annoskoko31g59kcal4.8g0.2g4.3g0g
Annoskoko puolitettuna15g29kcal2.4g0.1g2.2g0g
Arvot/100g100g192kcal15.7g0.7g14.1g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=264397