Amerikkalaiset pannukakut

Yhdistä kuivat aineet kulhossa keskenään.

Sekoita toisessa kulhossa maito, kananmunat ja öljy.

Kaada seos jauhojen joukkoon.

Sekoita taikina tasaiseksi.

Paista ohukaispannulla melko paksuja pannukakkuja.

Paista miedolla lämmöllä, jotta ne ehtivät kypsyä myös sisältä.

Kun pinta alkaa hyytyä, käännä pannukakut ja anna paistua vielä hetki.

Tarjoile pannukakut vaahterasiirapin tai vaalean siirapin kanssa jälkiruokana.

Voit myös halutessasi lisätä taikinaan 2 dl mustikoita, viipaloitua banaania tai omenaa.

Reseptistä tulee n. 20 annosta ja yksi annos painaa n. 35 grammaa

Cerise
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vehnäjauho puolikarkea 10g34kcal1g6.9g0.1g0.3g
Sokeri 0.2g0.7kcal0g0.2g0g0g
Leivinjauhe 0.4g0.8kcal0g0.2g0g0g
Suola, annos 3g0.1g0kcal0g0g0g0g
Rasvaton maito, laktoositon maitojuoma, d-vitamiinia 1ug 13g3.5kcal0.4g0.4g0g0g
Kananmuna kuorineen punnittu 5.2g6.5kcal0.6g0g0.5g0g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl1.9g18kcal0g0g1.9g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana61g125kcal4g15.4g5g0.6g
Valittu annoskoko31g63kcal2g7.7g2.5g0.3g
Annoskoko puolitettuna15g31kcal1g3.9g1.3g0.2g
Arvot/100g100g205kcal6.5g25.2g8.2g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=280589