Lohikeitto Kipparikermalla

Puikulaperunoita
1,5 sipulia
2 porkkanaa
4,5 dl vettä
suolaa
mustapippureita
1 prk Kippari ruokakerma 10%
1 dl Kerma 5%
440 g lohifilettä
tuoretta tilliä

Lohko perunat, sipulit ja porkkanaat ja keitä vedessä lähes kypsiksi.

Lisää suolaa ja mustapippuria.

Lisää Kippari ja Ruoka 5% (vain 1dl).

Lisää lohipalat ja tuore tillisilppu.

Keitä vielä hetki niin että kala kypsyy.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 490 grammaa

Merihevonen
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, vanha, kuorittu 6.3g4.8kcal0.1g1g0g0.1g
Sipuli 3.1g0.9kcal0g0.2g0g0.1g
Porkkana 1.8g0.6kcal0g0.1g0g0g
Vesi, vesijohtovesi 7g0kcal0g0g0g0g
Lohifilee 6.9g13kcal1.3g0g0.9g0g
Maustettu ruokakerma Kippari Savujuusto (Valio), annos 125g3.9g4.3kcal0.1g0.2g0.4g0g
Ruoka 5%, rypsiöljystä (Valio), annos 250g1.6g1.3kcal0g0.1g0.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana61g51kcal3g3.2g2.8g0.4g
Valittu annoskoko31g25kcal1.5g1.6g1.4g0.2g
Annoskoko puolitettuna15g13kcal0.8g0.8g0.7g0.1g
Arvot/100g100g83kcal4.9g5.2g4.6g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=295367