Syrnikki - Rahkaletut

Sekoita ainekset, anna turvota 10 min ja paista öljyllä miedolla lämmöllä pikkulettupannulla tai uunissa 200 asteessa n. 30 min.

(1 annos = yhtä n. 10 cm halkaisijan lettua pikkulettujen pannulla)

Reseptistä tulee n. 15 annosta ja yksi annos painaa n. 35 grammaa

Noelli
AineksetMääräEnergiaPHRK
Rahka, maitorahka , maustamaton, rasvaa <0,5 % 15g8.6kcal1.4g0.4g0.1g0g
Sokeri 2.5g10kcal0g2.5g0g0g
Vehnäjauho, sunnuntai3.8g13kcal0.5g2.7g0.1g0.1g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g0.3g1.2kcal0g0.3g0g0g
Suola, annos 3g0.1g0kcal0g0g0g0g
Kananmuna kuoreton 10g14kcal1.2g0g1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana62g93kcal6.2g11.8g2.4g0.2g
Valittu annoskoko31g47kcal3.1g5.9g1.2g0.1g
Annoskoko puolitettuna15g23kcal1.6g3g0.6g0.1g
Arvot/100g100g151kcal10.1g19.2g3.9g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=446104