Kanarisotto

Ruskista kanat, mausta ja laita sivuun.

Kuullota riisi voi-öljyseoksessa, lisää pilkottu sipuli sekä vähitellen kanaliemi.

Lisää valkoviini.

Keitä riisi kypsäksi, lisää kanat ja raastettu parmesan.

Tarkista maku.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 140 grammaa

Cherrymom
AineksetMääräEnergiaPHRK
Riisi pitkäjyväinen, puuroutumaton 10g35kcal0.8g7.6g0.1g0.2g
Broileri, rintafilee, paistettu, nahaton 10g16kcal2.7g0g0.6g0g
Sipuli (kuorittu)3.3g0.9kcal0g0.2g0g0.1g
Voi, normaalisuolainen (Valio)0.3g2kcal0g0g0.2g0g
Oliiviöljy 0.3g2.4kcal0g0g0.3g0g
Valkoviini kuiva 2.7g1.9kcal0g0g0g0g
Parmesan parmigiliano reggiano (Castelli), annos 25g1.1g4.3kcal0.4g0g0.3g0g
Kanaliemikuutio, Knorr (10g)0.4g1.1kcal0.1g0g0.1g0g
Pakastemaissi (Apetit), annos 100g3.4g4.2kcal0.1g0.9g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana61g135kcal8.2g17.4g3.2g0.6g
Valittu annoskoko31g68kcal4.1g8.7g1.6g0.3g
Annoskoko puolitettuna15g34kcal2.1g4.4g0.8g0.2g
Arvot/100g100g220kcal13.4g28.3g5.2g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=464680