Valkosuklaa-daimkakku

Sekoita keksinmurut ja sula rasva, painele seos leivinpaperilla vuorattuun irtopohjavuokaan.

Laita liivatteet likoamaan runsaaseen kylmään veteen.

Vatkaa kerma vaahdoksi, mausta sokerilla ja vaniljasokerilla, lisää rahka.

Kääntele joukkoon sulatettu suklaa, lisää sitruunamehu ja daimmurut.

Sulata liivatteet tilkkaan kiehuvaa vettä, anna jäähtyä pieni hetki.

Kaada liivateneste seokseen ohuena nauhana koko ajan sekoittaen.

Kaada täyte vuokaan murupohjan päälle, anna hyytyä 2-4 tuntia tai yön yli. Koristele miten haluat.

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 98 grammaa

Pertsi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Becel olive (Becel), annos 100g0.8g2.7kcal0g0g0.3g0g
Becel juokseva, annos 10g1.8g12kcal0g0g1.3g0g
Digestive Light McVitie´s, annos 15 g7.8g35kcal0.6g5.3g1.5g0.3g
Vispikerma Flora 20%6.5g14kcal0.2g0.3g1.3g0g
Rasvaton maitorahkavalmiste 0,2% (Ehrmann)5.2g2.9kcal0.4g0.3g0g0g
Valkosuklaa panda, levy 130g3.4g19kcal0.3g1.9g1.1g0g
Daimsuklaa (Marabou), annos 200g1.9g11kcal0.1g1.1g0.6g0g
Sitruunamehu, laimentamaton0.4g0.1kcal0g0g0g0g
Sokeri 2.2g9kcal0g2.2g0g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g0.3g1kcal0g0.3g0g0g
Liivatelehti, gelatiini0.4g1.4kcal0.3g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana61g215kcal3.8g22.8g12.2g0.6g
Valittu annoskoko31g108kcal1.9g11.4g6.1g0.3g
Annoskoko puolitettuna15g54kcal1g5.7g3.1g0.2g
Arvot/100g100g350kcal6.2g37.1g19.9g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=84963