Uuniperunantäyte sieni-katkarapu

Kuullota sienet ja sipuli kattilassa, lisää tuorejuusto ja yrtit ja anna hautua 10 min. Lisää viimeiseksi kermaviili ennen tarjoilua uuniperunan kyljessä.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 98 grammaa

Joneksi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Tuorejuusto, Creme Bonjour katkarapu10g31kcal0.4g0.4g3.1g0g
Kermaviili, rasvaa 3,5 % ,vähälaktoosinen 7.8g5kcal0.3g0.4g0.3g0g
Katkarapu 4.2g2.9kcal0.6g0g0g0g
Sieni-sipulihakkelus 5.2g1.4kcal0.1g0.1g0g0.1g
Aromisuola/yrttisuola suolapitoisuus 71 % 0.1g0.1kcal0g0g0g0g
Selleri, annos 50g2.6g0.4kcal0g0.1g0g0g
Tilli mauste0.1g0kcal0g0g0g0g
Sitruunapippuri (Santamaria), annos 1g0.2g0.3kcal0g0.1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana61g83kcal2.8g2.2g6.8g0.2g
Valittu annoskoko31g41kcal1.4g1.1g3.4g0.1g
Annoskoko puolitettuna15g21kcal0.7g0.6g1.7g0.1g
Arvot/100g100g135kcal4.6g3.6g11.1g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=96636