Possunlihakastike

Poista lihasta näkyvä rasva ja kalvot, viipaloi ohuiksi viipaleiksi.

Mausta soijakastikeella, jätä maustumaan n. 30 min. Silppua sipuli.

Ruskista lihat rypsiöljyssä muutamassa erässä sipulin kanssa.

Lisää ruokakerma ja hauduta n. 10 min.

Tarjoa lisäksi esim.

lohkoperunoita.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 218 grammaa

Taiska
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sipuli (kuorittu)4.7g1.3kcal0.1g0.2g0g0.1g
Porsaanfilee ulko/sisäfilee, rasvaa 4,5 % 16g21kcal3.5g0g0.7g0g
Soijakastike, Aroi, aito kiinalainen, 10ml1.1g1.4kcal0.1g0.2g0g0g
Rypsiöljy, kultasula (Raisio), annos 5g0.7g6.3kcal0g0g0.7g0g
Ruokakerma 2% (Valio), annos 50g7.8g4.3kcal0.2g0.5g0.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana61g68kcal7.8g1.8g3.2g0.2g
Valittu annoskoko31g34kcal3.9g0.9g1.6g0.1g
Annoskoko puolitettuna15g17kcal2g0.5g0.8g0.1g
Arvot/100g100g110kcal12.7g2.9g5.2g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=111414