Juustoinen pannuleipä (karppi)

Jauheet ja juusto sekoitetaan, lisätään kananmuna ja sekoitetaan taikina tasaiseksi.

Paistetaan pannulla (voissa) kääntäen, kun pinta sopivan vaaleanruskea.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 109 grammaa

Rilisa
AineksetMääräEnergiaPHRK
Juustoraaste, x-tra, 23 % rasvaa4.2g13kcal1g0g1g0g
Leivinjauhe 1.4g2.5kcal0.1g0.5g0g0g
Kananmuna kuoreton 16g22kcal1.9g0g1.6g0g
Mantelijauhe (Meira), annos 80g2.8g17kcal0.7g0.2g1.5g0g
Voi 2g14kcal0g0g1.6g0g
Psylliumkuitu, annos 6g1.7g0.8kcal0g0g0g1.4g
Seesaminsiemen kuoreton (Gogreen)1.7g10kcal0.4g0.2g0.9g0.2g
Pellavansiemenrouhe,Risetti1.4g7kcal0.4g0.5g0.4g0.4g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana61g172kcal9g2.8g14g4g
Valittu annoskoko31g86kcal4.5g1.4g7g2g
Annoskoko puolitettuna15g43kcal2.3g0.7g3.5g1g
Arvot/100g100g281kcal14.7g4.6g22.8g6.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=208365