Linssi-kanarisotto

Keitä huuhdotut linssit kypsiksi.

Anna kanapaljojen saada hiukan väriä pannulla.

Silppua sipulit ja laita kaikki kanapalojen kanssa öljyyn kuullottumaan ja kypsymään noin 15 minuutiksi.

Yhdistä myös pakastevihannekset.

Yhdistä linssit, kanat ja kasvikset ja mausta tuoreilla yrteillä ja suolalla jos tarvitsee.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 327 grammaa

Krac
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kanamestarin broilerin fileesuikale (pehmeän pippurinen) (Kanamestari), annos 400g16g22kcal2.5g0.5g1g0g
Linssit, punaiset, kuivattuna (Gogreen), annos 100g3.9g13kcal0.9g1.9g0g0.5g
Linssi vihreä/ruskea, kuivattu 4.7g15kcal1.1g2.1g0.1g0.4g
Pakastekasvissekoitus, herne-maissi-paprika 4.7g4.8kcal0.2g0.8g0g0.1g
Riisi, täysjyvä, pika (Risella), annos 60g0.9g3.1kcal0.1g0.7g0g0.1g
Sipuli (kuorittu)0.8g0.2kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana61g115kcal9.6g12g2.2g2.2g
Valittu annoskoko31g58kcal4.8g6g1.1g1.1g
Annoskoko puolitettuna15g29kcal2.4g3g0.6g0.6g
Arvot/100g100g188kcal15.7g19.6g3.6g3.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=355813