Pihlajanmarja-porkkanamarmeladi HY

Keitä riivityt pihlajanmarjat vesitilkassa pehmeiksi ja soseuta esim.

sauvasekoittajalla.

Lisää marjasose, porkkanaraaste, sokeri ja kanelitanko kattilaan, keitä pienellä lämmöllä, kunnes porkkanaraaste on pehmeää ja seos paksua.

Poista kanelitanko ja purkita puhtaisiin purkkeihin.

Sopii myös kermakakkuun ja kääretorttuun.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 1311 grammaa

Helena45
AineksetMääräEnergiaPHRK
Pihlajanmarja 12g5.2kcal0.1g0.7g0g0.7g
Porkkanaraaste 200g12g3.2kcal0.1g0.6g0g0.3g
Hillosokeri (Dansukker), annos 1000g7g27kcal0g6.9g0g0g
Kanelitanko (Söderman), annos 11g0.3g1.6kcal0g0.2g0.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana61g75kcal0.4g16.8g0.2g2g
Valittu annoskoko31g37kcal0.2g8.4g0.1g1g
Annoskoko puolitettuna15g19kcal0.1g4.2g0.1g0.5g
Arvot/100g100g122kcal0.7g27.4g0.3g3.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=308669