Perukan suklaakakku

Sekoita kuivat aineet, sulata rasva ja lisää siihen kieh.

vesi, riko munien rakenne.

Kuiviin aineisiin lisätään munat ja vesi-rasvaseos.

Paista 175astetta noin1 tunti.

tee tomusokerista, rasvasta, kaakaosta ja maidosta sekoitus.

Kuumenna se ja kaada kypsän kumotun kaakun päälle.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 123 grammaa

Teija1
AineksetMääräEnergiaPHRK
Oivariini, 80 normaalisuolainen3.7g27kcal0g0g3g0g
Vesi, vesijohtovesi 3.7g0kcal0g0g0g0g
Sokeri 6.4g26kcal0g6.4g0g0g
Gluteeniton jauhoseos (sunnuntai), 1dl=60g7.5g26kcal0.3g6.1g0.1g0.2g
Kaakaojauhe, tumma Van Houten1.1g3.7kcal0.3g0.5g0.2g0.1g
Leivinjauhe 0.3g0.4kcal0g0.1g0g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g0.1g0.5kcal0g0.1g0g0g
Kananmuna kuoreton 2.8g3.9kcal0.3g0g0.3g0g
Tomusokeri 1dl=60g2.2g9kcal0g2.2g0g0g
Kaakaojauhe, tumma Van Houten0.4g1.2kcal0.1g0.2g0.1g0g
Oivariini, 80 normaalisuolainen1.2g9kcal0g0g1g0g
Kevytmaito, rasvaa 1,5 %, d-vitamiinia 1 ug 1.2g0.6kcal0g0.1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana61g215kcal2g31.4g9.4g0.6g
Valittu annoskoko31g107kcal1g15.7g4.7g0.3g
Annoskoko puolitettuna15g54kcal0.5g7.9g2.4g0.2g
Arvot/100g100g351kcal3.3g51.3g15.4g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=135002