Manteli-omenakakkutaikinaan gluteeniton

Vatkaa ensin pehmeä voi tai margariini ja sokeri.

Lisää munat yksitellen.

Taikinaan lisäksi 2 tl leivinjauhetta ja 2 tl kardemummaa.

Mausta omenapalaset kanelilla ja sokerilla.

Vuokaan ensin kerros taikinaa.

Sitten omenanpalaset ja lopputaikina.

Ripottele päälle mantelilastuja.

Paista 175 uunissa n. 1 tunti.

Reseptistä tulee n. 16 annosta ja yksi annos painaa n. 41 grammaa

Eevuh
AineksetMääräEnergiaPHRK
Margariini 60%, keiju normaalisuolainen 8.2g43kcal0g0g4.9g0g
Sokeri 7.9g32kcal0g7.9g0g0g
Kananmuna kuoreton7.9g11kcal1g0g0.8g0g
Perunajauho / -suurimo perunatärkkelys 3.3g11kcal0g2.7g0g0g
Mantelilastu, almendra cruda laminada (Hacendado), annos 10g2.3g15kcal0.5g0.3g1.3g0.2g
Sokeri 1.1g4.5kcal0g1.1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana61g233kcal3g24g14g0.4g
Valittu annoskoko31g117kcal1.5g12g7g0.2g
Annoskoko puolitettuna15g58kcal0.8g6g3.5g0.1g
Arvot/100g100g380kcal4.9g39.1g22.8g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=167563