Omenapiirakka (karppi)

Sulata voi. Sekoita munat, kerma ja makeutus keskenään.

Lisää kuivat aineet + 1 raastettu sitruunankuori.

Vikana sekaan voisula.

Kippaa vuokaan ja asettele ompunpalat/siivut pinnalle.

Lopuksi kanelia pintaan ja uuniin 20 min. 200 asteeseen.

Resepti on karppaus.

Infon sivuilta lainattu.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 123 grammaa

Maumau
AineksetMääräEnergiaPHRK
Voi, 1 tl, 5 g3.1g23kcal0g0g2.5g0g
Vispikerma vähälaktoosinen (Rainbow), annos 200g4.7g16kcal0.1g0.1g1.7g0g
Kookoshiutale 1.1g7.2kcal0.1g0.1g0.7g0.2g
Omena, ulkomainen, keskiarvo, kuorineen 17g6.7kcal0g1.4g0g0.3g
Kaneli, oikeat arvot, annos 2g0.1g0.2kcal0g0g0g0g
Mantelijauho, 300g pussi (Risenta), annos 50g3.1g19kcal0.6g0.2g1.7g0g
Seesaminsiemen, kuorineen 1.2g8.4kcal0.3g0.1g0.7g0.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana61g160kcal2.2g3.8g14.6g1.4g
Valittu annoskoko31g80kcal1.1g1.9g7.3g0.7g
Annoskoko puolitettuna15g40kcal0.6g1g3.7g0.4g
Arvot/100g100g261kcal3.6g6.2g23.8g2.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=313976