Olutpiirakka

Pohja: plo olutta, jauhoja 4dl, ruokaöljyä, ja kaksi kananmunaa sekasin pellille
täyte: 450-500g jauhelihaa, kermaviili prkl, prkl tomaattimurskaa, sipuli ja pinnalle juustoraaste ps

uuniin 225 astetta 30-40min

Reseptistä tulee n. 16 annosta ja yksi annos painaa n. 123 grammaa

Destodimus
AineksetMääräEnergiaPHRK
Olut keskiolut, 4,5 til% alkoholia 5.2g2.2kcal0g0.2g0g0g
Vehnäjauho, sunnuntai4.1g14kcal0.5g2.9g0.1g0.1g
Ruokaöljy keskiarvo 0.1g1.1kcal0g0g0.1g0g
Kananmuna kuorineen punnittu 1.7g2.2kcal0.2g0g0.2g0g
Jauheliha, sika-nauta 7g16kcal1.2g0g1.2g0g
Sipuli 0.5g0.1kcal0g0g0g0g
Tomaattimurska 6.3g1.8kcal0g0.3g0g0.1g
Kermaviili, rasvaa 6 %, vähälaktoosinen 3.1g2.7kcal0.1g0.1g0.2g0g
Emmentaljuustoraaste (pss) (Rainbow), annos 175g2.7g11kcal0.8g0.1g0.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana61g101kcal5.6g7.2g5.2g0.4g
Valittu annoskoko31g51kcal2.8g3.6g2.6g0.2g
Annoskoko puolitettuna15g25kcal1.4g1.8g1.3g0.1g
Arvot/100g100g165kcal9.1g11.7g8.5g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=338574