Uunipäärynät

Huuhdo päärynät ja puolita ne. Sivele leikkauspinnoille sitruunamehua.

Sulata voi ja sekoita joukkoon kaneli, hunaja ja pähkinärouhe.

Asette päärynän puolikkaat uunivuokaan leikkauspinta ylöspäin ja lusikoi pähkinäseosta päälle.

Kypsennä 225-asteisessa uunissa noin 30 min,

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 246 grammaa

Mimosa76
AineksetMääräEnergiaPHRK
Päärynä, punnittu kuorineen 28g11kcal0.1g1.9g0g0.9g
Sitruunamehu, laimentamaton0.5g0.1kcal0g0g0g0g
Voi 0.9g6.4kcal0g0g0.7g0g
Kaneli, oikeat arvot, annos 2g0.3g1.1kcal0g0.2g0g0g
Hunaja juokseva (Pirkka), annos 7g0.9g3kcal0g0.7g0g0g
Hasselpähkinärouhe, Pirkka, 1 dl0.6g4kcal0.1g0g0.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana61g50kcal0.4g5.6g2.2g1.8g
Valittu annoskoko31g25kcal0.2g2.8g1.1g0.9g
Annoskoko puolitettuna15g13kcal0.1g1.4g0.6g0.5g
Arvot/100g100g82kcal0.7g9.1g3.6g2.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=348598