Mansikka-raparperipiirakka

Vatkaa munat ja sokeri vaahdoksi.

Lisää öljy varovasti sekoittaen.

Lisää vichy seuraavaaksi ja lopuksi venhäjauho-leivinjauhe ja vainilliinisokeriseos.

Laita taikina kahdelle pellille ja ripottele päälle tasaisesti mansikka- ja raparperipalat

Reseptistä tulee n. 75 annosta ja yksi annos painaa n. 41 grammaa

Ropelli65
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna, punnittu kuorineen (käsittelemätön)12g17kcal1.3g0g1.2g0g
Sokeri 4.2g17kcal0g4.2g0g0g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl1.5g13kcal0g0g1.5g0g
Vehnäjauho puolikarkea 3.2g11kcal0.3g2.3g0g0.1g
Leivinjauhe 0.3g0.5kcal0g0.1g0g0g
Vanilliinisokeri (oikeat arvot) (Pirkka), annos 1.5g0.3g1.2kcal0g0.3g0g0g
Raparperi 5g1.7kcal0g0.3g0g0.1g
Mansikka 3.4g1.6kcal0g0.3g0g0.1g
Vichy, hiilihapotettu kivennäisvesi (Rainbow), annos 250g1g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana62g126kcal3.2g15g5.4g0.6g
Valittu annoskoko31g63kcal1.6g7.5g2.7g0.3g
Annoskoko puolitettuna15g32kcal0.8g3.8g1.4g0.2g
Arvot/100g100g205kcal5.2g24.4g8.8g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=410692