Perunakakkara

3dl perunamuusia
1dl ruisjauhoja
1dl kauraleseitä
1/2 dl öljyä
Timjamia
Suolaa
1dl juustoraastetta

Sotke aineet ja tee taikinasta pieniä kakkaroita.

Pistele kakkarat haarukalla.

Paista 15 min noin 250 asteisessa uunissa

Reseptistä tulee n. 15 annosta ja yksi annos painaa n. 41 grammaa

Tuomela
AineksetMääräEnergiaPHRK
Perunamuusi (annos 100g)15g12kcal0.3g2.3g0.2g0g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl2.5g23kcal0g0g2.5g0g
Ruisjauho, 1 dl5g16kcal0.5g3.2g0.1g0.7g
Kauralese 3g11kcal0.5g1.4g0.2g0.5g
Timjami, annos 3g0.1g0.3kcal0g0g0g0.1g
Suola, annos 3g0.1g0kcal0g0g0g0g
Juustoraaste, x-tra, 23% rasvaa5g15kcal1.1g0g1.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana61g152kcal4.8g13.8g8.2g2.6g
Valittu annoskoko31g76kcal2.4g6.9g4.1g1.3g
Annoskoko puolitettuna15g38kcal1.2g3.5g2.1g0.7g
Arvot/100g100g248kcal7.8g22.5g13.4g4.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=426339