Kesäkurpitsapaistos

Raasta kesäkurpitsa ja suolaa se kevyesti, ja purista hetken päästä vesi pois.

Sekoita kananmuna, jauho ja parmesaaniraaste sekä yrttimausteet.

Paista pizzakivellä tai uunipannulla (180 astetta) noin 20 minuuttia kunnes se on kuivahko ja alkaa ruskistua.

Lisää loput ainekset tässä järjestyksessä ja laita uuniin kunnes juusto on sulanut.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 394 grammaa

Sakrima
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kesäkurpitsa zucchini 7.8g1.4kcal0g0.2g0g0.1g
Kananmuna kuoreton 4.3g6.1kcal0.5g0g0.4g0g
Vehnäjauho puolikarkea 0.8g2.7kcal0.1g0.5g0g0g
Parmesan formaggio da pasta0.8g3.6kcal0.3g0g0.3g0g
Basilika, tuore 0.2g0kcal0g0g0g0g
Oregano, kuivattu 0.1g0.2kcal0g0g0g0g
Tomaattikastike, Basilico, Barilla7.8g4.2kcal0.1g0.5g0.2g0.1g
Mustapippuri 0.1g0.2kcal0g0g0g0g
Paprika vihreä 3.1g0.7kcal0g0.1g0g0.1g
Sipuli (kuorittu)2g0.5kcal0g0.1g0g0g
Mozzarella raaste Valio 150g/pss3.9g12kcal0.9g0g0.9g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana62g63kcal3.8g2.8g3.6g0.6g
Valittu annoskoko31g32kcal1.9g1.4g1.8g0.3g
Annoskoko puolitettuna16g16kcal1g0.7g0.9g0.2g
Arvot/100g100g103kcal6.1g4.5g5.8g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=235318