Kesäkurpitsa-jauhelihavuoka

Paista jauheliha ja mausta mieleisillä mausteilla.

Lisää jauhelihan joukkoon creme fraiche ja tomaattimurska.

Pilko kesäkurpitsa ja laita vuokaan.

Kaada jauhelihaseos kesäkurpitsojen päälle ja sekoita hieman.

Ripottele juustoraaste päälle ja paista 200-asteisessa uunissa noin 15-20 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 563 grammaa

Nypynmami
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kesäkurpitsa zucchini 7.5g1.4kcal0g0.2g0g0.1g
Kunnon naudan jauheliha 10% (Snellman), annos 100g10g17kcal2.1g0g1g0g
Creme fraiche, ranskankerma, rasvaa 15-18 % 4.1g7.2kcal0.1g0.1g0.7g0g
Emmental juustoraaste valio2.1g8kcal0.6g0g0.6g0g
Tomaattimurska valkosip. (rainbow)6.8g2.7kcal0.1g0.5g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana62g73kcal5.8g1.6g4.6g0.4g
Valittu annoskoko31g37kcal2.9g0.8g2.3g0.2g
Annoskoko puolitettuna15g18kcal1.5g0.4g1.2g0.1g
Arvot/100g100g119kcal9.4g2.6g7.5g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=420768